Lediga tjänster - Åredalens folkhögskola

Lediga tjänster

Lärare Fjällguide & Friluftsliv 75%

Åredalens Folkhögskola erbjuder en fjällnära och stimulerande miljö för utveckling och bildning, inte bara för intresserade deltagare utan även för oss som arbetar på skolan. Vi är idag en skola som växer och tar nya steg i vår utveckling för framtiden! Kvalitet och hållbarhet är några av våra ledstjärnor i vårt bildningsuppdrag. Nu söker vi en lärare för vår fjällguideutbildning. Läs mer om fjällguidekursen på aredalensfhsk.se

Dina arbetsuppgifter

  • Lärare Fjällguidekursen

  • Valbara kurser friluftsliv

  • Sommarkurs t ex ”Fjällvandring intro”

  • Del av Team Friluftsliv

  • Pedagogträffar och personalmöten

Vi söker dig som har…

Krav: Pedagogisk utbildning, Fjälledarnormen, arbetslivserfarenhet som fjällguide, dokumenterade ledarerfarenheter, god lokalkännedom och mycket tid på fjället/i skogen/på vatten, samt ha samsyn i skolans kristna värdegrund.

Meriterande: Tidigare arbetslivserfarenhet som lärare inom friluftsliv, vuxenutbildning alt gymnasiet med fjällinriktning, högre utbildning inom natur/ekologi

Ansökan

Din ansökan vill vi ha senast 17 Maj 2021 till rektor på adressen anna@aredalensfhsk.se Intervjuer sker löpande.

Anställning

Ferietjänst 75%, tjänstgöringsstart 1/8 2021, placeringsort Åredalens fhsk Hålland
Rektor Anna Willén är närmaste chef. Planering och handledning av teamledare Olle Mobärg.

Kollektivavtal

Vi tillämpar Arbetsgivaralliansens bransch- och löneavtal, Utbildning och Folkbildning.

Allmän information om skolan
Åredalens folkhögskola ligger högt beläget vid Indalsälven, ca 20 km öster om Åre. Skolan har ett brett kursutbud inom fyra inriktningar: Friluftsliv, Bibel/tro, Konst, Allmän kurs.
Totalt har skolan c:a 200 kursdeltagare på långa kurser, internat med boende för 80-100 personer, samt ca 35 st engagerade medarbetare. Vi är en organisation som ständigt utvecklas och testar nya idéer på många områden. I vår verksamhet samarbetar vi med många olika organisationer i civilsamhället. På vår hemsidan www.aredalensfhsk.se kan du läsa mer om skolan. Följ oss även på Facebook och Instagram.

Folkhögskolan är en av Sveriges över 110 rörelsefolkhögskolor och den drivs som juridisk person av en ideell förening. Vidare är Evangeliska fosterlandsstiftelsen (EFS), en missionsrörelse inom svenska kyrkan, är ideologisk huvudman. Föreningen består av privatpersoner, EFS föreningar och andra organisationer vilka väljer styrelse.

Adress
Föreningen Åredalens Folkhögskola
HÅLLAND 290
83010 UNDERSÅKER


1 Teamledare i vårt kök.

1 Kökspersonal

Annons-Teamledare-köket-slutgiltig